Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Tomio Okamura a jeho strana Svoboda a přímá demokracie (SPD) jsou v České republice hlavními průkopníky v oblastí šíření dezinformací a nedůvěry ve veřejnoprávní média."

... to je vas osobni nazor, nebo mate nejakou statistiku? Je to totiz hlaska, ktera, mimo jinych, dela z vaseho clanku tzv. fakenews

0 2
možnosti
MP

Velmi pěkný a komplexní popis.

Skutečnost je velmi komplexní a není ji možno uchopit černobíle, narozdíl od popsaných úderných dezinformací.

0 1
možnosti
TP

Jak se člověk stane čtenářem nezávislých informačních zdrojů? Jsou dvě možnosti. 1. Ztratil důvěru v mainstreemová média (tuto důvěru lze ztratit jen na základě osobní zkušenosti, kdy informace, které mu jsou předkládány, se ukázaly jako nepravdivé či manipulující. 2. Dostal informace na tutéž problematiku z obou zdrojů a alternativní zdroj se ukázal poskytnout informace důvěryhodnějším.

Každopádně není možné, že by alternativní média mohla podkopat důvěru v mainstreem, pokud by mainstreem odváděl důvěryhodnou práci.

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi.

Karma R^

0 0
možnosti
PS

Já plně důvěřuji ČT. Pamatujete na ty lží že migranti jsou nevzdělaní, jen ČT naplno řekla pravdu o tom, že se většinou jedná o středoškolsky vzdělané lidi plus velké procento tvoří vysokoškoláci. Když na facebooku byla spousta fotografií kde osazenstvo člunů tvořili převážně muži, jen ČT dokázala popsat pravdu a poukázat na fakt že se jedná většinou o ženy a děti. Též naprosto vyvážené volební studio(volba prezidenta USA) bylo naprosto perfektně zpracované, jak skladbou hostů, tak i názory pro a proti. ČT se jako jediná většinou drží slova uprchlík, nepodlehla masáži a nepoužívá slova jako migrant.

4 2
možnosti
ZB

Ani jako parodie váš příspěvek neobstojí!

1 1
možnosti
ZB

Česká televize poskytuje jednostranné informace už delší dobu. To není lež,ale fakta! Takže nějak nemohu pochopit autora článku, že ta fakta zpochybňuje! Rv

7 0
možnosti
Foto

Dokažte to... Jinak je váš výkřik argumentačně tak silný, jako když řeknu já: Zdeněk Beránek poskytuje jednostranné informace už delší dobu. To není lež, ale fakte.

0 0
možnosti
AB

A61d65a74m 72B49í68l27e19k

2. 3. 2018 13:25

můžu se zeptat, co v Londýně studujete?

0 0
možnosti
Foto

samozřejmě. Studoval jsem bakalářský obor Politics, Sociology and East European Studies na Universtiy College London (UCL). Teď dokončuji magisterský obor Conflict Studies na London School of Economics and Political Science (LSE).

2 0
možnosti

No ja som x krát počul z ČT prípadně z českého rozhlasu, že medzi našou populáciou sa širia zprávy o vysokej kriminalite migrantov, ale že to nie je pravda, že sú to ľudia rovnaký ako my a kriminalita u nich väčšia nie je. Dobre si na to pametám lebo ma to zakaždým zdvihne zo stoličky - niekedy to vydržím, niekedy to po pár minútach musím vypnúť. ČT 24 ma zase pobavila, keď zavolali primára psychiatrie a požiadali ho, aby im vysvetlil čo sme urobili chudákom teroristom, že sú tak frustrovaní, odpoveď bola, že každý je v živote frustrovaný ale nevyhadzujeme sa do vzduchu .... Moderátorka totálne zpanikárila. Najpr sa snažila toho profesora presvedčiť, že mi sme predsa rovnaký ako oni a potom ho okamžiťe odstrihla. Ako, takto zpanikárenú moderátorku som už dlho nevidel. Tomuto ja objektívne zpravodajstvo nehovorím. Napriek tomu česká televízia je oproti tej nemeckej ešte zlatá. Nemecká TV je podľa mňa na úrovni Československých týždeníkov. Takto to proste vnímam ja. To či Okamura povie 5000 alebo 50000 je mi úplne jedno. Fakta si vždycky overiť môžem. Keď mi ale ČT bude dávať iba zbožné priania namiesto reality, to považujem za omnoho väčšiu hrozbu.

7 0
možnosti
OB

Nedávno vyšla kniha "Černá kniha ČT", tu beru za konstruktivní kritiku ČT, můžete si ji přečíst a v příštím blogu vyvrátit "dezinformace" které jsou v knize uvedeny :-)

7 0
možnosti
Foto

myslíte "výběr z glos a úvah o České televizi z Parlamentních listů 2012-2016"? Velmi pochybuju o konstruktivní kritice ČT od velmi pochybných Parlamentních listů, ale pokud si najdu čas, pokusím se o to.

1 4
možnosti
KS

Dneska je všude kolem tolik informací a tak rychle a snadno dostupných, že lidi už nejsou schopni a ani ochotni si je ověřovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3588x
Profesionální imigrant.

Seznam rubrik