Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Mě tedy to vaše dílko příliš neoslovilo. A to nikoliv proto, že názorově stojím někde jinde (nebo že poslouchám jiný hudební styl), ale proto, že neobsahuje žádnou přidanou hodnotu, nic k zamyšlení, nic, s čím by se dalo polemizovat. Jedná se o prostý výkřik "Nemám rád Okamuru, nemám rád Babiše, nemám rád Zemana." Na druhou stranu vám ale musím nechat, že takto jste alespoň nevybočil ze středního proudu kavárenské filozofie.

1 0
možnosti
MH

u mne dobrý ale určitě to ve finále schytáte:-)

0 0
možnosti
MT

Podle jmena jste asi Armen. Tak to by vas vasi zgenocidovani predci za tenhle clanek moc nepochvalili. Jeden moudry clovek kdysi rekl: "Kdo nezna svoji minulost, nema budoucnost". Zkuste nad tim trosku popremyslet.

2 2
možnosti
JD

Docela příznačný komentář od někoho s vaším jménem.

6 0
možnosti
VV

Ackoliv rap neni zrovna muj salek kavy, pobavil jste mne. A ze to ti zboznovaci preziidenta ktery se o nich vyjadruje jako o povlu nepochopili, neni vase chyba.

R^

4 0
možnosti
Foto

Zbytečně nenávistný článek, smiřte se s realitou, demokracií a naučte se respektovat odlišné názory.

14 11
možnosti
LM

Ale prosím vás, co je na tomhle nenávistného? ;-D Nebo je odlišný názor automaticky nenávistný? ;-)

1 1
možnosti

Zesmesnovat zhruba 3 miliony lidi (volicu Zemana, Okamury) mi moc inteligentni neprijde... jedine, ze byste naopak byl priznivcem Zemana a Okamury, to by pak trebas chytre byt mohlo... vyburcovat lidi k odmitani takovychto podsouvanych a nechutnych stereotypu k vetsi podpore "xenofobu"... hm...

3 11
možnosti
Foto

Evropu pomalu zachvacuje "populistická revoluce".Nejdál jsou v Itálii,kde boj proti EU bude spočívat v konci usporných opatření předlužené Itálie,které vyžaduje "zlá EU",zvyšovaní sociálních dávek a hlavní bod programu "revolučního" Hnutí 5 hvězd je základní nepodmíněný příjem pro chudé ve výši 760 Eu...."Bude líp" jak by řekl Andrej...:-/Tak se v Itálii "bojuje proti socialistické EU"....

6 1
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3588x
Profesionální imigrant.

Seznam rubrik