Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Možná byste si měl zopakovvat definici pojmu.... Lež je ZÁMĚRNĚ PRONESENÝ NEPRAVDIVÝ VÝROK, jehož účelem je získat nějakou výhodu nebo se vyhnout trestu.

Chcete-li o někom tvrdit, že lže, musíte dokázat, že jeho výrok skutečně není v plném rozsahu pravdivý, a že tento výrok padl záměrně a účelově, že se tedy nejedná o prostou chybu nebo nepřesné vyjádření.

Bohužel se Vám to občas nedaří.... Co s tím uděláte?

4 10
možnosti
ZH

Co by s tím měl autor dělat? Něco si s tím udělejte naopak vy - Burešovi poskoci lžou jak na běžícím pásu, klidně si to můžete ověřit sama.

6 0
možnosti
PK

Škoda, že jste článek nerozšířil i o historii lhaní politiků za řekněme 30 let... počínaje např. panem Paroubkem přes Nečase a Klause po pana Zemana (výčet lhářů v politice by byl mnohem větší). Bylo by to zajímavé čtení. Ale i tak se domnívám, že s mnoha lidmi nic nenaděláte. Možná je to tím, že mnozí voliči potřebují jakousi náhražku Boha na zemi...

5 3
možnosti
Foto

Lidi lžou dnes a denně, a to všichni, včetně autora.

7 5
možnosti
Foto

Propaganda kterou zde přinášíte je příliš prvoplánová, natočené video pak extrémně nudné a nezáživné. Nevím zda bych za to dal nějaké háky být Sorosem, v každém případě zde hledejte odpověď na otázku, proč mnozí lidé dle Vás volí politiky přesto, že lžou - oni totiž vidí, že propaganda o nich lže ještě více a na to logicky reagují.

9 9
možnosti
OS

Za dnešní reakci ani vy nedostanete žádný bakšiš, málo úderný dle přání Marka

2 0
možnosti
JM

J66a56n 96M41i30k33e78š

28. 5. 2020 20:20

tak ten váš výběr politiků, kteří lžou je tak trochu jednobarevný. jakoby ste se bál podívat i jiným směrem;-D

14 3
možnosti
ZH

Třeba to bude tím, že ANO a komunisti jsou nepřekonatelní lháři? Komunisti lžou od svého vzniku. Babiš také lže dnes a denně (no , "bývalý" komouš, že ANO?).

Fakt, neznám prolhanějšího politika, než je Babiš a ta jeho spodinová skvadra. Co tedy chcete dalšího vybírat?

11 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

16 11
možnosti
PK

Ne, že bych se paní MF zastával, ale zatím jí nikdo oficko nepřezkoušel. Upřímně řečeno, kdyby to nějaký žurnalista zkusil přepadovkou na mě, tak bych se jistě chtěl blejsknout, ale nejsme všichni stejného názoru a je to dobře...

8 5
možnosti
ZH

A proč by jí někdo měl ofiko přezkušovat? Buďto umí (tak, jak tvrdí), nebo neumí. Její veřejné projevy jasně ukazují, že o svých znalostech lže. Dál není co řešit.

8 1
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3588x
Profesionální imigrant.

Seznam rubrik